Hidroizolatii terase necirculabile cu o durata mare de viata

Publicat pe

Pentru ca lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile sa fie de calitate, avem nevoie de 2 lucruri. In primul rand, este necesara o echipa profesionista, cu multa experienta in domeniu. In al doilea rand, materialele trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Aceste hidroizolatii terase necirculabile nu necesita reparatii ulterioare, daca sunt executate corect de prima data.

Compania STADI CON este definita de calitatea, seriozitatea si profesionalismul cu care ne tratam clientii. Aceste calitati se desprind atat din faptul ca lucrma cu materiale de inalta calitate de la furnizorii nostri de incredere, cat si din modul de realizare a lucrarilor de hidroizolatii in sine.

Hidroizolatii lichide – Hidroizolatii cauciuc acrilic lichid

Publicat pe

Concepute pentru uscare rapida, solutiile de hidroizolatii lichide se intaresc intr-un timp scurt si formeaza o acoperire foarte elastica, ce creste considerabil durata de viata a acoperisurilor expuse, plate sau inclinate. In plus, aceste hidroizolatii lichide au avantajul rezistentei ridicate la ploaie chiar si la putin timp de la aplicare.

In ceea ce priveste aplicarea acestor hidroizolatii lichide se poate spune ca acestea aduc numai beneficii si avantaje supreme. Ele ofera o rezistenta ridicata constructiilor dar si o impermeabilitate mai mult decat optima.

Societatea noastra va ofera intreg suportul necesar in ceea ce priveste alegerea modalitatilor perfecte pentru realizarea hidroizolatiilor si vom concepe in acest sens un plan al lucrarilor ce urmeaza sa fie desfasurate. Noi aplicam hidroizolatii lichide cu succes de foarte multa vreme, iar clientii care au beneficiat deja de aceste servicii se declara foarte multumiti.

Hidroizolatii – Detalii, importanta, pret

Publicat pe

STADI CON executa hidroizolatii: hidroizolatii lichide cu cauciuc acrilic, hidroizolatii hale, hidroizolatii beciuri, hidroizolatii bai, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii terase, hidroizolatii depozite, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii socluri, hidroizolatii statii peco, atat in Bucuresti, cat si in toata Romania.

Costul hidroizolatiilor la prima vedere pare mare, dar, comparativ cu costul de constructie a imobilului, acesta reprezinta circa 1-1.5% din costul total. Din motive economice, beneficiarii nu executa hidroizolatiile in tehnologia corecta, solicitand constructorilor (in cazul in care nu fac aceste lucrari dupa ureche, pe cont propriu) cele mai ieftine variante de hidroizolatie care sa reziste, daca se poate, 200 de ani.

Singura garantie ca o hidroizolatie este de durata mare o reprezinta calitatea materialelor si stratificarea corect executata. Sutele de ani cu care va imbie multi constructori pentru a pune mana pe contracte nu imbunatatesc deloc calitatea lucrarii.

STADI CON – Servicii hidroizolatii si tinichigerie

Publicat pe

Datorita personalului calificat de peste 24 de ani, societatea noastra poate realiza urmatoarele:
– Hidroizolatii terase: terase verzi cu vegetatie si reabilitarea celor vechi, terase circulabile/necirculabile, reabilitari si reparatii
– Hidroizolatii beci, fundatie, soclu, hidroizolatie jardiniere cu drenaj de apa
– Hidroizolatii pardoseli epoxidice circulabile zone cu trafic intens; stop mucegai
– Izolatii pentru terase blocuri, apartamente, bazine, rezervoare de apa, piscine, acoperisuri, hale, depozite societati comerciale, guri de scurgere, aticuri, rosturi de dilatatie
– Hidroizolatii pentru bai, pardoseli, radier fundatie beci, pivnite

Folosim materiale de calitate: membrane lichide din cauciuc, membrane bituminoase cu ardezie, solutii de impermeabilizare 100%.