STADI CON recomanda hidroizolatii lichide datorita rezultatelor extraordinare la cel mai bun pret!

5 sfaturi pentru alegerea unei firme de hidroizolatii

Publicat pe 27 octombrie 2021 de catre Iuliu Dima

Din experienta sutelor de oameni care ne-au contactat de-a lungul timpului, am intocmit o lista de 5 sfaturi de bun simt care ar trebui sa te ajute in cautarea unei firme potrivite de hidroizolatii:

1. Este de preferat ca firma sa fie specializata in lucrari de hidroizolatii (reparatii sau refaceri hidroizolatii terase, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii hale, hidroizolatii demisoluri etc.)

Sunt multe firme de hidroizolatii (care executa si lucrari de hidroizolatii), insa firma pe care o angajati ar trebui sa fie specializata in hidroizolatii. Astfel, va puteti astepta ca personalul sa fie echipat cu aptitudinile si cunostintele necesare in hidroizolatii.

Hidroizolatie lichida Hidroizolatie hala Hidroizolatie cauciuc acrilic lichid alb gri

2. Firma dispune de infrastructura necesara lucrarilor de hidroizolatii ?

In era Internetului, gasesti zeci de firme de hidroizolatii cu o simpla cautare. Cu toate acestea, trebuie sa luati in considerare infrastructura necesara unei astfel de companii pentru a-si indeplini munca. Pentru o eficienta sporita si un cost redus la lucrarile intinse pe suprafete mari, trebuie sa alegeti o companie cu echipamentul si forta de munca potrivite pentru a-si realiza lucrarile de hidroizolatie.

3. Numarul de ani de activitate in hidroizolatii

In general, o companie cu traditie in hidroizolatii ar trebui sa inspire mult mai multa incredere decat una aflata la inceput de drum. Ganditi-va cum suna urmatorul scenariu: hidroizolatie garantata pe zeci de ani de la o firma deschisa in urma cu 1 – 2 ani. Daca doresti sa previi o problema cu infiltrarea apei in casa ta sau deja te confrunti cu o problema a hidroizolatiei existente, va trebui sa angajezi o firma de hidroizolatii care a trecut testul timpului.

STADI CON executa hidroizolatii: hidroizolatii lichide cu cauciuc acrilic, hidroizolatii hale, hidroizolatii beciuri, hidroizolatii bai, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii terase, hidroizolatii depozite, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii socluri, hidroizolatii statii peco, atat in Bucuresti, cat si in toata Romania.
Hidroizolatie terasa Hidroizolatie lichida Hidroizolatie cauciuc lichid gri deschis alb Firma Hidroizolatii Bucuresti

4. Va puteti face o idee despre serviciile firmei de hidroizolatii citind review-urile (parerile) clientilor anteriori

Este important sa cititi recenziile online ale firmelor care ofera servicii de hidroizolatii. Acesta este un mod bun in care ii poti elimina pe cei care nu obisnuiesc sa faca hidroizolatii de calitate.

5. Verificati portofoliul de lucrari al firmei de hidroizolatii

In cazul firmelor de hidroizolatii bine inradacinate in acest domeniu, cu siguranta este exclusa lipsa existentei unui portofoliu de lucrari de hidroizolatii executate. Pentru a va face o idee atat despre numarul de lucrari trecute prin mana firmei de hidroizolatii, cat si despre imaginea de ansamblu a lucrarilor executate, este de dorit sa va aruncati un ochi peste portofoliul de hidroizolatii al firmei.

Sunteti in cautarea unei firme de hidroizolatii ?

Va asteptam cu interes solicitarile si ne dorim foarte mult sa colaboram, astfel incat sa beneficiati de lucrari de hidroizolatii realizate la cele mai inalte standarde.

Pentru mai multe detalii despre alte produse si servicii de hidroizolatii si termohidroizolatii, ne puteti gasi folosind urmatoarele date de contact:

SC STADI CON S.R.L.
Ing. Iuliu Dima
0726339894
Aleea Moinesti, nr. 7, Bucuresti, Sector 6
contact@stadicon.ro
stadicon@yahoo.com
hidroizolatiistadicon@gmail.com
Website | Blog

Doriti sa va sunam noi ?  Va rugam sa completati formularul aflat pe pagina de contact a site-ului.

Contacteaza-ne

18+

Ani de experienta in hidroizolatii

0

Probleme in garantie

329+

Hidroizolatii executate

305+

Tone de materiale hidroizolante

Ultimele postari de pe blogul nostru despre hidroizolatii

Fii la curent cu noutatile din domeniul hidroizolatiilor si termohidroizolatiilor cu ajutorul blogului!