STADI CON recomanda hidroizolatii lichide datorita rezultatelor extraordinare la cel mai bun pret!

Hidroizolatii – Detalii, importanta, pret

Publicat pe 30 iunie 2017 de catre Iuliu Dima

Hidroizolatii – Lucrari esentiale pentru orice constructie

Aceste hidroizolatii sunt lucrari esentiale oricarei constructii. In general, proprietarii de case uita sau ignora problema hidroizolarii acesteia: o parte o fac din cauza costurilor hidroizolatiilor, iar o parte nu sunt constienti de acest aspect.

Hidroizolatii lichide cauciuc acrilic Bucuresti Hidroizolatii cauciuc acrilic lichid Bucuresti

Cand specificam “hidroizolatii” ne referim la protectia casei de apa.

De regula, apa este cel mai mare dusman al unei case daca se infiltreaza: devine motiv de instalare a mucegaiului sau a igrasiei, distrugerea finisajelor peretilor si pardoselilor, distrugerea instalatiei electrice, chiar pana la distrugerea structurii de rezistenta, creand probleme locuintei in ansamblu pe termen lung.

Lucrarile de hidroizolatii se pot face diverselor parti din casa: fundatii, radiere, terase, balcoane, acoperisuri, bai etc.

Hidroizolatii lichide peste tabla

STADI CON executa hidroizolatii: hidroizolatii lichide cu cauciuc acrilic, hidroizolatii hale, hidroizolatii beciuri, hidroizolatii bai, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii terase, hidroizolatii depozite, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii socluri, hidroizolatii statii peco, atat in Bucuresti, cat si in toata Romania.

In functie de solutia de hidroizolatie aleasa puteti beneficia de o garantie a aplicarii de la 5 pana la 15 de ani, insa lucrarea va tine chiar si o viata intreaga, daca izolatia este realizata intr-un mod corect.

Hidroizolatii lichide - Hidroizolatii Bucuresti

Astfel, o hidroizolatie, pentru un imobil nou, trebuie facuta cu maxima responsabilitate, cu materiale de calitate superioara intr-o solutie tehnica corecta si nu una economica care va reduce calitatea si automat durata de viata a acesteia. Pentru un imobil in exploatare refacerea hidroizolatiilor se face inainte ca hidroizolatia veche sa se distruga, creand neplaceri in interiorul imobilului, precum si, din cauza degradarii avansate a hidroizolatiei vechi, costuri mult mai mari de refacere a acesteia.

Hidroizolarea este obligatorie pe radierul si peretii subsolului, acoperisul imobilului, precum si pe balcoane, terase sau camerele cu utilizare a apei respectiv bai si bucatarii.

Hidroizolatii lichide hale Bucuresti

Pretul unei hidroizolatii: este, intr-adevar, prea costisitoare?

Costul hidroizolatiilor la prima vedere pare mare, dar, comparativ cu costul de constructie a imobilului , acesta reprezinta circa 1-1.5% din costul total. Cele mai mari pagube aduse unui imobil sunt datorate executiei deficitare a hidroizolatiei. Din motive economice, beneficiarii nu executa hidroizolatiile in tehnologia corecta, solicitand constructorilor (in cazul in care nu fac aceste lucrari dupa ureche, pe cont propriu) cele mai ieftine variante de hidroizolatie care sa reziste, daca se poate, 200 de ani. Aceste fals-hidroizolatii-economice nu reprezinta decat un imens compromis, o carpeala, care va rezista 2-3 ani, iar procesul va fi reluat cu alte costuri etc.

Daca hidroizolatia se apropie de 8-9 ani vechime, beneficiarul trebuie sa aloce fonduri pentru refacerea acesteia, acumuland un depozit destinat refacerii hidroizolatiei de o calitate corecta cu materiale de cea mai buna calitate si durata de viata mare.  Cand vechimea hidroizolatiei a atins 10-12 ani trebuiesc urgent demarate lucrarile de refacere.

O hidroizolatie foarte degradata implica foarte mari costuri de refacere deoarece, pe langa hidroizolatia noua executata, mai sunt necesare costuri pentru decopertare si evacuarea hidroizolatiei vechi. Chiar si sapa de sub aceasta poate fi deteriorata fiind sfaramicioasa (de la fenomenele de inghet-dezghet), trebuind evacuata si alta sapa turnata.

Hidroizolatii lichide - Hidroizolatii Ploiesti

In concluzie, o hidroizolatie se executa din timp si nu faceti rabat la calitatea materialelor, precum si a solutiei tehnice corecte.

Singura garantie ca o hidroizolatie este de durata mare o reprezinta calitatea materialelor si stratificarea corect executata. Sutele de ani cu care va imbie multi constructori pentru a pune mana pe contracte nu imbunatatesc deloc calitatea lucrarii.

In privinta hidroizolatiilor acoperisului casei este nevoie de o foarte mare atentie, pentru ca acoperisul este cel mai supus precipitatiilor, variatiilor de temperatura, de la inghet, la dezghet. Asadar, hidroizolatia trebuie facuta foarte bine si corect.

Daca va hotarati sa va hidroizolati casa, exista variante nelimitate pentru toate buzunarele. Profesionistii sunt in masura sa va sfatuiasca exact pentru casa in care locuiti.

SC STADI CON S.R.L.
Ing. Iuliu Dima
0726339894
Aleea Moinesti, nr. 7, Bucuresti, Sector 6
contact@stadicon.ro
stadicon@yahoo.com
hidroizolatiistadicon@gmail.com
Website | Blog

Doriti sa va sunam noi ?  Va rugam sa completati formularul aflat pe pagina de contact a site-ului.

Contacteaza-ne

18+

Ani de experienta in hidroizolatii

0

Probleme in garantie

329+

Hidroizolatii executate

305+

Tone de materiale hidroizolante

Ultimele postari de pe blogul nostru despre hidroizolatii

Fii la curent cu noutatile din domeniul hidroizolatiilor si termohidroizolatiilor cu ajutorul blogului!