STADI CON recomanda hidroizolatii lichide datorita rezultatelor extraordinare la cel mai bun pret!

Hidroizolatii eficiente prin optimizarea resurselor

Publicat pe 27 iunie 2021 de catre Iuliu Dima

Hidroizolatii eficiente prin optimizarea consumului de resurse

Societatea contemporana se afla intr-o perpetua dezvoltare. Fiecare competitor din piata trebuie sa tina ritmul cu noutatile tehnologice pentru a ramane in cursa profiturilor financiare ravnite. Pentru a fabrica si oferi pietei volume mari si variate de marfuri pentru toate nevoile, competitorii ajung sa genereze in urma procesului de productie multe deseuri toxice sau noxe in atmosfera. Acest fapt poate fi reparat, in hidroizolatii, utilizand materiale de calitate si apeland la firme de incredere pentru realizarea lucrarilor de hidroizolatii eficiente.

Hidroizolatii STADI CON - Hidroizolatii lichide cauciuc acrilic - Hidroizolatii eficiente - Hidroizolatii Bucuresti

Un exemplu al eficientizarii resurselor in constructii este reprezentat de eficientizarea energetica a cladirilor. Unii designeri de amenajari interioare aleg valorificarea spatiul unei locuinte utilizand mai putina mobila, dar bine organizata. Alti designeri de interior aleg reconditionarea usilor, parchetului din lemn etc. Alte eficientizari consta in consum redus de vopsele toxice sau utilizarea de sisteme de iluminat si intretinere economica. In acest sens au aparut tendintele de design minimalist (combinatie intre simplitate si ordine), design vintage (combinatie intre piese vechi, restaurate si piese noi, moderne) sau designul industrial (combinatie intre pereti nefinisati si mobilier contemporan). Pentru pardoseli exterioare sunt ideale cele demontabile tip deck sau dale pentru a putea fi remontate fara a fi deteriorate in cazul unei interventii.

Ideea generala este ca se poate lucra la standarde inalte de calitate, cu o manopera bine platita, folosind mai putine materiale, totul prin optimizarea proceselor tehnologice.

Producatorii de materiale de constructii se pot concentra pe imbunatatirea calitatii unui material, de exemplu hidroizolatii lichide pe baza de cauciuc acrilic lichid, pentru conditii de clima actuala, in detrimentul varietatii sortimentelor. Astfel, forta de munca nu va fi afectata, fiindca vor fi produse in continuare cantitatile de material, dar aplicatorii vor lucra mai bine si vor fi evitate lucrarile de reparatii cu pierdere de timp si materiale.

Hidroizolatii STADI CON - Hidroizolatii eficiente - Hidroizolatii cauciuc acrilic lichid - Hidroizolatii Ilfov

Acoperisurile sunt componenta care necesita adesea interventii de reparatie pentru ca sunt cele mai expuse la intemperii. Din cele mai vechi timpuri au fost cautate cele mai bune solutii pe termen lung, iar solutia este unica: materialele utilizate sa fie de cea mai buna calitate impreuna cu o manopera dedicata, rezultand o lucrare cu viata lunga. Clientii care aleg solutii de hidroizolatii eficiente de la firme cu traditie au de castigat siguranta unui acoperis cu interventii minime si fara probleme de infiltratii persistente.

STADI CON executa hidroizolatii: hidroizolatii lichide cu cauciuc acrilic, hidroizolatii hale, hidroizolatii beciuri, hidroizolatii bai, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii terase, hidroizolatii depozite, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii socluri, hidroizolatii statii peco, atat in Bucuresti, cat si in toata Romania.

In ceea ce priveste hidroizolatia terasei, hidroizolatia acoperisului si nu numai, exista adesea suspiciunea asupra durabilitatii acestora din cauza riscului de aparitie a infiltratiilor in cele mai neasteptate momente. In unele cazuri, suprafetele afectate acoperite cu gresie au nevoie de decopertare rezultand o cantitate mare de moloz: aici intervine pardoseala flotanta demontabila si remontabila. Astfel, un material slab calitativ care nu si-a facut bine treaba la infiltratii necesita la scurt timp montarea unui nou strat de membrana hidroizolanta (citeste aici despre hidroizolatii eficiente cu cauciuc acrilic lichid), ceea ce, pe termen lung, duce la un hiperconsum de resurse si noi deseuri, in ciuda faptului ca pe termen scurt se pot obtine castiguri prin rulaj de materiale si mentinerea unei forte de munca pe un loc standard.

Hidroizolatii STADI CON - Hidroizolatii Giurgiu - Hidroizolatii eficiente - Hidroizolatii cauciuc acrilic lichid

In concluzie, a consuma mai putine materiale prin optimizarea procesului tehnologic si a pune accent pe calitate, in ciuda unei investitii initiale mai mari, dar intinsa pe termen lung, in detrimentul cantitatii reprezinta pasi vitali in lupta cu reducerea consumului inutil si a lucrului facut de mantuiala. STADI CON a cautat sa aplice solutii de hidroizolatii eficiente si termohidroizolatii ceea ce inseamna economie fara cheltuieli de intretinere, reparatii sau consum de energie inutil, iar beneficiarii se bucura de acoperisuri cu terase bine hidroizolate si termoizolate.

 

Sunteti in cautarea unei firme care urmareste sa aplice hidroizolatii eficiente ?

Va asteptam cu interes solicitarile si ne dorim foarte mult sa colaboram, astfel incat sa beneficiati de lucrari de hidroizolatii eficiente realizate la cele mai inalte standarde.

Pentru mai multe detalii despre alte produse si servicii de hidroizolatii si termohidroizolatii, ne puteti gasi folosind urmatoarele date de contact:

SC STADI CON S.R.L.
Ing. Iuliu Dima
0726339894
Aleea Moinesti, nr. 7, Bucuresti, Sector 6
contact@stadicon.ro
stadicon@yahoo.com
hidroizolatiistadicon@gmail.com
Website | Blog

Doriti sa va sunam noi ?  Va rugam sa completati formularul aflat pe pagina de contact a site-ului.

Contacteaza-ne

18+

Ani de experienta in hidroizolatii

0

Probleme in garantie

329+

Hidroizolatii executate

305+

Tone de materiale hidroizolante

Ultimele postari de pe blogul nostru despre hidroizolatii

Fii la curent cu noutatile din domeniul hidroizolatiilor si termohidroizolatiilor cu ajutorul blogului!