STADI CON recomanda hidroizolatii lichide datorita rezultatelor extraordinare la cel mai bun pret!

Hidroizolatii lichide – Hidroizolatii cauciuc acrilic lichid

Publicat pe 8 iulie 2017 de catre Iuliu Dima

Hidroizolatii lichide – Hidroizolatii cauciuc acrilic lichid – Metode revolutionare de etanseizare impotriva infiltratiilor de apa

Una dintre cele mai revolutionare metode de etanseizare impotriva infiltratiilor de apa este constituita de aceste hidroizolatii lichide. Aceste hidroizolatii lichide fac parte si din oferta noastra de lucrari menite sa va asigure confortul si starea de bine in locuintele dumneavoastra. Caracteristicile si avantajele pe care le prezinta aceste hidroizolatii lichide sunt mult mai bune fata de celelalte, deoarece acestea ofera o etanseizare mult mai performanta. Pentru hidroizolatii acoperisuri sau terase, va putem recomanda folosirea acestei noi tehnologii existente pe piata – tipul cel mai eficient de hidroizolatii: hidroizolatii lichide, care au avantajul unui timp scurt de uscare, impermeabilizare totala la temperaturi intre -30°C si +80°C, precum si elasticitate > 350%.

De la fundatie, pana la acoperis, aceste hidroizolatii sunt foarte importante pentru a avea o constructie fara probleme. Ca specialisti in hidroizolatii, va sugeram sa alegeti intotdeauna solutii de o calitate ridicata, pentru a fi siguri ca nu veti avea neplaceri ulterioare.

Aceste hidroizolatii lichide reprezinta unele dintre cele mai performante solutii de hidroizolare prezente pe piata. Acestea pot fi monocomponente sau bicomponente, acrilice sau pe baza de poliuretan, cu aplicare la rece cu pensula sau cu trafalet. Anumite hidroizolatii lichide pot fi aplicate si cu pompa airless.

  

De-a lungul anilor, specialistii au efectuat studii de cercetare cu privire la cele mai bune solutii pentru hidroizolatii si, dintre toate cele pe baza de membrane lichide, ramura „hidroizolatii lichide” s-a dovedit a fi cea mai recomandabila.

Domeniile de utilizare a solutiilor de cauciuc acrilic lichid sunt foarte variate si sunt utilizate in ziua de astazi pentru o gama extrem de larga de constructii rezidentiale si industriale.

 

Aspecte generale ale cauciucului acrilic lichid in hidroizolatii lichide

Atunci cand vine vorba despre modul prin care sa se faca hidroizolatii intr-un mod cat mai eficient, specialistii nostri recomanda utilizarea de hidroizolatii lichide. Printre avantajele cele mai evidente se numara: proprietatea lor de a nu-si schimba forma in timp si sa devina, practic, un material indestructibil, durata de viata este mult mai mare, nu isi modifica proprietatile la schimbarile de temperatura si sunt usor de intretinut.

Concepute pentru uscare rapida, solutiile de hidroizolatii lichide se intaresc intr-un timp scurt si formeaza o acoperire foarte elastica, ce creste considerabil durata de viata a acoperisurilor expuse, plate sau inclinate. In plus, aceste hidroizolatii lichide au avantajul rezistentei ridicate la ploaie chiar si la putin timp de la aplicare. Membranele folosite de specialistii nostri isi pastreaza proprietatile chiar si in cazul unor temperaturi foarte scazute, fiind astfel solutia ideala pentru protectia constructiei impotriva infiltratiilor de apa pe timp de iarna.

Pentru cei care doresc ca aceste hidroizolatii lichide sa fie ecologice, este bine de stiut ca solutiile de cauciuc acrilic lichid nu sunt pe baza de solvent.

Aceste hidroizolatii lichide au o aderenta foarte ridicata pe suprafetele aplicate, rezistenta si stabilitate deosebite in medii agresive sau acide, rezista la variatii de temperatura si multe alte asemenea caracteristici. Daca pana acum nu ati fost convinsi ca exista pe piata un material care sa ofere o etanseitate completa fara nicio posibilitate de a se crea infiltratii, atunci trebuie sa cititi in continuare despre aceste hidroizolatii lichide care sunt niste produse miraculoase pentru lucrarile de hidroizolatii.

  

 

 

Hidroizolatii lichide – Viitorul hidroizolatiilor

Va oferim posibilitatea de a aplica hidroizolatii lichide ce fac parte dintr-o generatie noua de metode pentru etanseizarea constructiilor rezidentiale, drept urmare, acestea vor deveni solutia ideala si pe termen lung pentru ca sa aveti parte de tot confortul si siguranta necesare si sa nu mai aveti nici o grija.

Aceste solutii profesionale sunt deja aplicate cu succes multor tipuri de constructii rezidentiale si nu numai pentru a putea oferi, la final, lucrari de calitate si la cele mai inalte standarde. Profesionistii nostri sunt deja familiarizati cu aceste procedee si tehnologii specifice efectuarii de hidroizolatii lichide, iar studiile facute cu privire la cele mai bune solutii le recomanda pe acestea cu cauciuc acrilic lichid datorita rezistentei ridicate in timp si a multiplelor avantaje pe care le ofera.

Asadar, viitorul acestor hidroizolatii lichide are loc chiar astazi prin intermediul nostru si va rugam sa nu ezitati sa solicitati informatii legate de acestea intrucat specialistii nostri stau mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii si informatii competente.

Gratie multiplelor utilizari, cauciucul acrilic lichid, care constituie totodata o modalitate economica, ecologica, de lunga durata si estetica, a devenit solutia cea mai moderna si a ajuns sa fie aplicata in toate domeniile de activitate.

Noi aplicam hidroizolatii lichide cu succes de foarte multa vreme, iar clientii care au beneficiat deja de aceste servicii se declara foarte multumiti.

 

 

Aplicarea de hidroizolatii lichide cu cauciuc acrilic

Cele profesionale se aplica pe o suprafata suport data formand o pelicula care sigileaza perfect suprafetele. Astfel, sunt recomandate in special pentru hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii suprafete din beton, tabla veche, tabla zincata, suprafete de lemn, hidroizolatii terase, hidroizolatii balcoane, hidroizolatii garaje, hidroizolatii camere frigorifice, hidroizolatii bazine, hidroizolatii piscine, hidroizolatii rezervoare si multe altele.

 

STADI CON executa hidroizolatii: hidroizolatii lichide cu cauciuc acrilic, hidroizolatii hale, hidroizolatii beciuri, hidroizolatii bai, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii terase, hidroizolatii depozite, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii socluri, hidroizolatii statii peco, atat in Bucuresti, cat si in toata Romania.

  

Un aspect important de care trebuie tinut cont la executarea de hidroizolatii lichide este pregatirea stratului suport. Astfel, pentru aplicarea corecta a membranei lichide, trebuie indepartate urmele de praf sau particule friabile. Produsul poate fi aplicat atat pe beton, cat si pe membrane bituminoase sau substraturi cimentoase.

Societatea noastra va ofera intreg suportul necesar in ceea ce priveste alegerea modalitatilor perfecte pentru realizarea hidroizolatiilor si vom concepe in acest sens un plan al lucrarilor ce urmeaza sa fie desfasurate.

In ceea ce priveste aplicarea acestor hidroizolatii lichide se poate spune ca acestea aduc numai beneficii si avantaje supreme. Ele ofera o rezistenta ridicata constructiilor dar si o impermeabilitate mai mult decat optima.

 

Proprietatile solutiei folosite pentru hidroizolatii lichide cu cauciuc acrilic

 • Aderenta foarte buna (maxima)
 • Hidroizolare eficienta
 • Flexibilitate mare
 • Produs monocomponent
 • Reflecta lumina
 • Timp de uscare scurt
 • Rezistente foarte bune la UV, cicluri de inghet dezghet, apa si imbatranire
 • Durabilitate
 • Culori standard si NCS – caramiziu, maro, alb, gri, verde, bej
 • Garantat 10 ani
 • Permeabila la vapori de apa
 • Impermeabila la apa
 • Se aplica in sistem multistrat, iar, unde este cazul, cu plasa de armare
 • Rezistenta la fungi, alge si bacterii
 • Utilizabila la exterior si la interior

 

Aceasta vopsea se poate folosi peste:

 • Suprafete sintetice – se pot vopsi membrane bituminoase solide sau alte materiale sintetice de anvelopare, precum PVC, polistiren extrudat etc.
 • Suprafete minerale – este posibila vopsirea atat la interior cat si la exterior a betonului, zidariei, gips cartonului, caramizii, BCA etc.
 • Suprafete lemnoase – se poate vopsi OSB, MDF, PAL etc.

  

 

 

Proprietatile fizice ale solutiei folosite pentru hidroizolatii lichide cu cauciuc acrilic

 • Prezentare: pasta vascoasa omogen colorata, opaca
 • Vascozitate: 15000 – 30000 mPas
 • Materiale nevolatile – 74 ± 2 % (masic)
 • Densitate: 1,46 ± 0,1 g/cm³
 • Rezistenta la apa: foarte buna
 • Rezistenta la temperatura – de la -30°C la 80°C
 • Temperatura minima de aplicare si intarire +10°C
 • Impermeabilitate la apa sub presiune 4 zile – fara penetrare
 • Alungire la rupere > 350%
 • Aspect pelicula uscata – uniform cauciucat mat.

 

 

Oferta noastra pentru hidroizolatii lichide cu cauciuc acrilic

Daca sunteti in cautarea unor specialisti care sa va ofere cele mai bune si moderne solutii in ceea ce priveste realizarea de hidroizolatii lichide ati ajuns unde trebuie! Atat pe site, cat si pe blog veti gasi toate informatiile necesare despre modalitatea prin care ne puteti contacta, dar si solutii pe care le-am aplicat in cazul anumitor proiecte care arata modul prin care am reusit sa rezolvam probleme care in mod initial pareau sa nu aiba nici o solutie. Noi nu renuntam niciodata pentru ca suntem siguri ca acolo unde nu exista o solutie atunci trebuie sa analizam elementele date cu mai multa atentie si sa gasim apoi solutiile potrivite.

Specialistii nostri din domeniul executarii de hidroizolatii lichide si nu numai ofera solutii ce au drept scop protejarea elementelor de constructii si a mediului interior de efectele devastatoare ale infiltrarilor de apa.

Prin intermediul unei hidroizolatii corespunzatoare veti putea preveni aparitia coroziunii in armatura de beton sau sa preveniti aparitia mucegaiului, a sporurilor si aparitia unor bacterii ce pot cauza boli grave. Numai prin intermediul profesionistilor asa cum suntem noi, veti putea sa gasiti intotdeauna solutiile potrivite privind modalitatea prin care puteti sa va realizati lucrarile de hidroizolatii a locuintelor.

  

 

 

Sunteti interesati de hidroizolatii lichide ?

Pentru mai multe detalii despre hidroizolatii lichide, dar si despre alte produse si servicii de hidroizolatii si termohidroizolatii, ne puteti gasi folosind urmatoarele date de contact:

SC STADI CON S.R.L.
Ing. Iuliu Dima
0726339894
Aleea Moinesti, nr. 7, Bucuresti, Sector 6
contact@stadicon.ro
stadicon@yahoo.com
hidroizolatiistadicon@gmail.com
Website | Blog

Doriti sa va sunam noi ?  Va rugam sa completati formularul aflat pe pagina de contact a site-ului.

Contacteaza-ne

18+

Ani de experienta in hidroizolatii

0

Probleme in garantie

329+

Hidroizolatii executate

305+

Tone de materiale hidroizolante

Ultimele postari de pe blogul nostru despre hidroizolatii

Fii la curent cu noutatile din domeniul hidroizolatiilor si termohidroizolatiilor cu ajutorul blogului!