Hidroizolatia si fundatia, elemente cheie ale oricarei cladiri

HIDROIZOLATII de calitate de peste 18 ani

Specialistii nostri va indeamna sa alegeti hidroizolatii lichide pentru cel mai bun raport calitate-pret!

Orice imobil, rezidential sau industrial, trebuie sa aiba o fundatie solida si un acoperis impermeabil pentru a avea o viata cat mai lunga.

Trebuie retinut un aspect foarte important: desi costul unei hidroizolatii corecte este de doar 5-10% din costul total al constructiei, din cauza neacordarii unei atentii deosebite acesteia, folosind materiale de proasta calitate, tehnologie sau stratificare incorect aplicata sau neangajarea unor profesionisti, infiltratiile de apa produc cele mai mari pagube incepand cu degradarea finisajelor interioare, instalarea mucegaiurilor, ruginirea armaturilor din placa si terminand cu micsorarea rezistentei unei placi de beton prin fenomenul de inghet-dezghet.

STADI CON executa hidroizolatii (hidroizolatii lichide, hidroizolatii hale, hidroizolatii peste tabla, hidroizolatii terase, hidroizolatii blocuri) de peste 18 ani fara a face rabat la calitate. Acest lucru este confirmat de cele peste 300 de hidroizolatii realizate ca la carte cu 0 probleme in garantie.

Hidroizolatii lichide hale Bucuresti - Hidroizolatie hala cauciuc acrilic lichid

Acoperisurile pot fi tip sarpanta acoperita cu tabla (cum ar fi un acoperis de casa, vila sau hala metalica) sau tip terasa ca un acoperis de bloc sau un acoperis de hala pe chesoane. Indiferent de tipul acestuia el trebuie sa fie impermeabil.

Astfel, daca panta acoperisului de tabla este mica, se poate executa o hidroizolatie peste tabla cu cauciuc acrilic lichid, care este o hidroizolatie lichida ce se aplica pe intreaga suprafata cu operatiuni specifice in zonele delicate tip gauri, imbinari table, racorduri la cosuri sau calcane etc. Aceasta hidroizolatie, pe langa rolul de impermeabilizare, asigura un aspect excelent, stopeaza posibilitatea de a mai rugini tabla, prin amortizare micsoreaza zgomotul produs de ploaie pe tabla si folosind o culoare deschisa (alb sau gri deschis) reflecta peste 90% din razele solare reducand incalzirea acoperisului chiar si cu 10 grade Celsius.

Aceste hidroizolatii sunt cele mai indicate datorita rezistentei foarte mari in timp, greutatii mici aplicate pe structura si intretinerii usoare a acestora. Avem o larga experienta in executarea de hidroizolatii hale cu acoperis de tabla tip sandwich, dar si acoperisuri case, vile cu pante mici.

Pentru hidroizolatii la acoperisurile tip terasa, inca din timpul constructiei imobilului, trebuie respectate anumite stratificatii, in functie de utilizarea acesteia (terasa circulabila sau terasa necirculabila): sape de panta, difuzie, bariera de vapori, termoizolatie cu polistiren extrudat, sapa slab armata si hidroizolatia finala.

Aceste hidroizolatii se executa cu materiale specifice fiecarei tip de lucrare si, in functie de costul acestora, pot avea garantii intre 3 si 10 ani, iar cu o mentenanta corecta pot avea o durata de viata de pana la 30 de ani.

Hidroizolatii lichide - Hidroizolatii hale Bucuresti, Ilfov
Hidroizolatie peste tabla cu cauciuc acrilic lichid - Hidroizolatii lichide peste tabla

De asemenea, o hidroizolatie veche se poate reabilita folosind o hidroizolatie lichida, ce reprezinta calitatea premium in materie de hidroizolatii, membrane bituminoase sau cimentoase, in functie de suportul existent.

Costul hidroizolatiilor difera in functie de suportul existent, starea de degradare a acestuia, tipul de material ales, intensitatea traficului si, nu in ultimul rand, de marimea suprafetei si locatia lucrarii.

Alegand materiale cat mai ieftine, indoielnice in ce priveste calitatea lor, precum si lucrand cu amatori va rezulta o hidroizolatie ieftina, cu multe probleme si cu durata mica de viata. Din cauza pagubelor produse si a costurilor mult mai mari de refacere a hidroizolatiei veti avea o investitie cel putin tripla decat daca ati fi realizat de la inceput o hidroizolatie de calitate.

Confortul si sanatatea dumneavoastra sunt asigurate de o hidroizolatie corect executata si pentru aceasta apelati la profesionisti cu experienta care, in functie de tipul de hidroizolatie, va vor indica cele mai eficiente materiale pe care le vor aplica cu responsabilitate.

Contacteaza-ne

18+

Ani de experienta in hidroizolatii

0

Probleme in garantie

329+

Hidroizolatii executate

305+

Tone de materiale hidroizolante

Ultimele postari de pe blogul nostru despre hidroizolatii

Fii la curent cu noutatile din domeniul hidroizolatiilor si termohidroizolatiilor cu ajutorul blogului!