Confort sporit atat de lipsa infiltratiilor, cat si de lipsa pierderii de caldura.

TERMOHIDROIZOLATII - o singura lucrare, efecte multiple

STADI CON recomanda hidroizolatii lichide datorita rezultatelor similare la cel mai bun pret!

Termohidroizolatia este o lucrare foarte complexa, datorita careia o cladire este protejata in fata unor eventuale infiltratii si ferita de riscul pierderii caldurii prin intermediul peretilor exteriori, acoperisului sau a oricarui tip de terase.

Rolul termohidroizolatiei este, in afara de oprirea infiltratiilor, de a reduce pierderile de caldura prin elementele cladirii, astfel incat in interiorul constructiei sa se instaureze conditii de confort termic. Acestea pot fi realizate cu polistiren expandat sau extrudat, vata eparat bazaltica, sape si adezivi speciali, spuma poliuretanica, vopsea termohidroizolanta.

STADI CON executa hidroizolatii (hidroizolatii lichide, hidroizolatii hale, hidroizolatii peste tabla, hidroizolatii terase, hidroizolatii blocuri) de peste 18 ani fara a face rabat la calitate. Acest lucru este confirmat de cele peste 300 de hidroizolatii realizate ca la carte cu 0 probleme in garantie.

Hidroizolatii lichide hale Bucuresti - Hidroizolatie hala cauciuc acrilic lichid

Termohidroizolatiile fac parte dintr-un proces mai complex ce cuprinde doua operatiuni importante: hidroizolatia si termoizolatia. In functie de structura terasei, termoizolatia se poate monta inaintea hidroizolatiei sau invers. Exista si cazuri in care realizam hidroizolatia la nivelul placii de beton, urmata de termoizolatie (mai este denumita si “terasa inversa”).

Hidroizolatiile si termohidroizolatiile sunt executate cu membrane bituminoase termosudabile sau autoadezive precum si hidroizolatii lichide, impermeabilizari la orice tip de terase, fundatii, bazine, poduri, parcari etc.

Hidroizolatii fundatii - Hidroizolatie cu membrane bituminoase si protectie constituita de polistiren extrudat (in lucru)
Hidroizolatii fundatii case cu membrane bituminoase Giurgiu

STADI CON recomanda hidroizolatiile lichide, ce reprezinta calitatea premium in materie de hidroizolatii.

Costul hidroizolatiilor difera in functie de suportul existent, starea de degradare a acestuia, tipul de material ales, intensitatea traficului si, nu in ultimul rand, de marimea suprafetei si locatia lucrarii.

Alegand materiale cat mai ieftine, indoielnice in ce priveste calitatea lor, precum si lucrand cu amatori va rezulta o hidroizolatie ieftina, cu multe probleme si cu durata mica de viata. Din cauza pagubelor produse si a costurilor mult mai mari de refacere a hidroizolatiei veti avea o investitie cel putin tripla decat daca ati fi realizat de la inceput o hidroizolatie de calitate.

Confortul si sanatatea dumneavoastra sunt asigurate de o hidroizolatie corect executata si pentru aceasta apelati la profesionisti cu experienta care, in functie de tipul de hidroizolatie, va vor indica cele mai eficiente materiale pe care le vor aplica cu responsabilitate.

Contacteaza-ne

18+

Ani de experienta in hidroizolatii

0

Probleme in garantie

329+

Hidroizolatii executate

305+

Tone de materiale hidroizolante

Ultimele postari de pe blogul nostru despre hidroizolatii

Fii la curent cu noutatile din domeniul hidroizolatiilor si termohidroizolatiilor cu ajutorul blogului!